Nu öppnar ansökan till HealthTech Award
Hem EVENT Nu öppnar ansökan till HealthTech Award

Nu öppnar ansökan till HealthTech Award

Publicerat av: Redaktionen

HealthTech Award, som lyfter fram healthtech-innovationer som gör skillnad för människors liv och hälsa, öppnar nu för bolag från hela Norden.

 Priset instiftades för ett år sedan och delas ut av nätverket GREAT och Vitalis, Nordens ledande e-hälsomöte, i samarbete med Sahlgrenska Science Park.

HealthTech Award delas ut till ett innovativt företag som erbjuder en healthtech-lösning eller produkt med en positiv inverkan på hälso- och sjukvård, prevention, prediktion, hälsa och/eller livskvalitet. Priset är öppet för ansökningar fram till den 12 april och vinnaren presenteras vid öppnings-ceremonin av Vitalis den 17 maj 2022.

Förra årets vinnare Boneprox tog hem priset i tuff konkurrens.

”Priset gav oss vind i seglen, höjde vår kredibilitet och skapade nyfikenhet bland potentiella kunder,” säger Peder Remman, vd, Boneprox”

Förutom ära och diplom består priset av:

  • Nu öppnar ansökan till HealthTech Award

    Peder Remman, VD på Boneprox, vinnare av HealthTech Award 2021.

    En strategi-workshop med IT-konsultbolaget HiQ, skräddarsydd för det vinnande företagets digitala behov. Värde 50 000 SEK.

  • Skräddarsydd innovationssession tillsammans med IT- och affärstjänsteföretaget CGI.
  • Värde 50 000 SEK.
  • Juridisk expertrådgivning av MAQS.
  • Möjlighet att presentera på ett av GREATs event under 2022/2023.

Nytt för i år är att tio finalister väljs ut och erbjuds, liksom vinnaren, att hålla en 3-minuters pitch under programpunkten A GREAT pitch @Vitalis den 17 maj, kl. 15.30 – 17.00.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>