Ny distributör för RayPilot i Bulgarien
Hem NYHETER Ny distributör för RayPilot i Bulgarien

Ny distributör för RayPilot i Bulgarien

Publicerat av: Redaktionen

Micropos har tecknat ett distributionsavtal med Euromed-Sofia Ltd för försäljning och distribution av RayPilot i Bulgarien.

– Euromed-Sofia är hängivna inom strålbehandlingsområdet och har utmärkta relationer med Ny distributör för RayPilot i Bulgarien 2såväl offentliga som privata onkologiska kliniker i Bulgarien. Detta kommer att öppna dörrarna för RayPilot till de kliniker som har startat eller vill starta med så kallad hypofraktionering.  Euromed-Sofia är också en etablerad distributör till en av de världsledande linac-leverantörerna, säger Tomas Gustafsson som är VD på Micropos Medical.

Rayna Marinova som är VD på Euromed-Sofia kommenterar;

– Vi ser fram emot att etablera RayPilot som ett av de ledande organpositionerings-systemen i Bulgarien. Vi ser RayPilot som ett av de senaste medicintekniska genombrotten inom strålbehandling. Jag tror att RayPilot kommer bli ett viktigt bidrag till att höja effektiviteten inom strålbehandling samt höja livskvaliteten hos patienterna.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>