Ny generation av Sveriges mest använda kallelsesystem för vården.
Hem NYHETER Ny generation av Sveriges mest använda kallelsesystem för vården

Ny generation av Sveriges mest använda kallelsesystem för vården

Publicerat av: Redaktionen

Effektivisering av det dagliga vårdarbetet.

Ny generation av Sveriges mest använda kallelsesystem för vården.

SKANDINAVIENS MEST ANVÄNDA KALLELSESYSTEM – NU MED ÄNNU MER FUNKTIONALITET

BEST IQ® GENERATION III är en vidareutveckling av marknadens populäraste kallelsesystem för sjukhus.

Ett intelligent system med produkter och funktioner för alla ändamål. Med sin driftsäkerhet, flexibilitet, tydlighet och smarta mjukvaror är BEST IQ® idag ett givet val för vården.

Ökad funktionalitet med nya enheter.

Den nya generationen är bakåtkompatibel med tidigare BEST IQ generationer och har flera nya enheter som tillför ytterligare funktionalitet till systemet. Nytt är 3-FUNKTIONS-RUMSENHETERNA med möjlighet att med ett knapptryck Närvaromarkera sig, begära Assistans eller skapa ett Akutlarm. Med de nya 3-FUNKTIONS-ANROPSENHETERNA kan man skapa Kallelse/Larm, begära Assistans och skapa Akutlarm. Anropsenheterna finns som vanligt i flera varianter där man kan välja till uttag för handset, sladdkontakt och dragsnöre. Nytt är också att systemet använder 3 olika textfärger i displayerna. Grönt för närvaro, orange för assistans och rött för kallelse/larm. Med 3 knappar i enheterna behöver man inte sätta lika många enheter på väggen. Funktionellt, platsbesparande och ekonomiskt!

Marknadens högsta driftsäkerhet.

BEST IQ® GENERATION III är ett robust system som garanterar att larm alltid går fram även vid avbrott i mobilnät, wifi, molntjänster eller elnät. Lösningen är fullt övervakad med eget fristående lokalt system och backup. Patienter, personal och anhöriga kan alltid känna sig trygga med systemet.

Smarta mjukvaror underlättar och effektiviserar det dagliga arbetet.

Minimera tiden för dokumentation och informationsöverföring och maximera tiden för patientvård. Med BEST MATE® appen kopplad till BEST ADAPT® mjukvara blir vårdpersonalens smartphones effektiva arbetsredskap. Personalen kan ta emot, acceptera och skicka larm var de än befinner dig. Dessutom får de tillgång till utförlig uppgiftshantering, team-planering och platsinformation.

Med BEST IQ® GENERATION III tillsammans med mjukvaruplattformen BEST ADAPT® får man en helhetslösning som kan sköta vårdkommunikationen på sjukhuset.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>