Nya hörapparaten Oticon Real revolutionerar hörupplevelsen med unik innovativ teknik
Hem TEKNIK Nya hörapparaten Oticon Real revolutionerar hörupplevelsen med en unik innovativ teknik

Nya hörapparaten Oticon Real revolutionerar hörupplevelsen med en unik innovativ teknik

Publicerat av: Redaktionen

Nu kan vi erbjuda Oticons senaste hörapparat: Oticon Real.

En hörapparat med banbrytande innovationer som kommer att förändra din hörupplevelse för alltid.

Med Oticon Reals nya teknik får du tillgång till alla meningsfulla ljud i perfekt balans med exceptionell detaljrikedom och klarhet.

Bli en av de första att testa Oticon Real, boka testperiod nu.

Oticon Real har två unika funktioner som ger dig en helt ny nivå av lyssningskomfort, även i de mest utmanande lyssningsmiljöerna.

Skyddar dina öron från störande och plötsliga ljud

7 av 10 hörapparatsanvändare utmanas av störande ljud. Det kan vara nyckelskrammel, dörrar som stängs eller att ditt hår/glasögon kommer i kontakt med din hörapparat. De låter ofta för högt, är obehagliga och tar fokus från det du vill lyssna till (oftast talet). Oticon Real försvagar dessa störande ljud omedelbart när de uppstår så de inte längre stör det du vill fokusera på eller blir obekväma. Det är revolutionerande.

Ger unik taluppfattning i blåsiga miljöer

Oavsett om du är på stranden, spelar golf, springer eller leker med ditt barnbarn utomhus orsakar ofta vinden störningar och obehagliga ljud i hörapparaten som tar fokus från talet. Oticon Real är utrustad med världens första vind- och hanteringsbrusförebyggande funktion som rensar bort brus 500 gånger per sekund och ger dig förbättrad taluppfattning i blåsiga miljöer. Det är helt unikt.

Förutom de två unika egenskaperna kan du med Oticon Real vara ansluten till alla dina digitala enheter och slippa engångsbatterier. Oticon Real är utrusad med Bluetooth-teknik och är laddningsbar.

Bli en av de första att testa Oticon Real, boka testperiod nu.

Oticon Real i korthet:

  • Nya hörapparaten Oticon Real revolutionerar hörupplevelsen med unik innovativ teknikAnpassar omedelbart förstärkningen efter ljudmiljön
  • Hårda, plötsliga och andra störande ljud försvagas omedelbart när de uppstår
  • Hanteringsljud (när ditt hår/glasögon är i kontakt med hörapparaten) reduceras och blir inte längre obekväma
  • Vindbrus rensas bort 500 gånger per sekund och vilket förbättrar taluppfattningen i blåsiga miljöer
  • Bluetooth-anslutning och uppladdningsbar
  • Finns i helt ny färg: olivgrön

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>