Nya sporthörlurar från Jabra, Elite Active 45e, tåliga öronsnäckor med perfekt passform
Hem NYHETER Nya sporthörlurar från Jabra, Elite Active 45e, tåliga öronsnäckor med perfekt passform

Nya sporthörlurar från Jabra, Elite Active 45e, tåliga öronsnäckor med perfekt passform

Publicerat av: Redaktionen

Jabra levererar det senaste tillskottet i Elite Active-serien, Elite Active 45e, ett par sporthörlurar som presenterades på CES 2019.

Nya sporthörlurar från Jabra, Elite Active 45e, tåliga öronsnäckor med perfekt passform 2Dessa vattentäta öronsnäckor är försedda med earhooks som inte bara lovar en säker passform, de är dessutom bekväma att använda under en längre period. Upp till nio timmar batteritid ger användare möjlighet att utföra hela veckans träningspass på en enda laddning. De här är bland de bästa sporthörlurarna i priskategorin under tusenlappen.

Jabra Elite Active 45e är ett par öronsnäckor som är konstruerade för trådlös musik, samtal och sport. Oavsett om du är ute och springer, cyklar eller tränar på gymmet kan du njuta av ljudkvalitén hos Jabras trådlösa öronsnäckor som är skapade för att sitta både säkert och bekvämt i öronen tack vare earhooks och earwings.

Dessa öronsnäckor är de perfekta träningskompisarna utomhus eftersom du blir medveten om din omgivning tack vare open-ear designen som släpper in ljud. Att vara medveten om din omgivning utomhus är en mycket efterfrågad säkerhetsfunktion hos många användare.

Med Elite Active 45e kan du ansluta direkt till Alexa , Siri eller Google Assistant , vilket gör det möjligt att snabbt uträtta saker via röstkommando, inklusive ställa in tidsbokningar, hitta närliggande event eller få dina meddelanden upplästa. Öronsnäckornas tvåmikrofonteknik ger effektiv brusreducering i samtal som säkerställer tydliga konversationer och avancerade 12mm högtalare som ger ett bättre ljud.

Med upp till nio timmars batteritid på en enda laddning, klarar dessa öronsnäckor av en hel veckas träning, samtidigt som du spelar din musik och besvarar dina samtal. De har också en 15 minuters snabbladdning för när du behöver en extra timme av batteritid.

The Jabra Sound+ appen gör det möjligt att anpassa dina musikprofiler, välja din röstassistent, analysera strömförbrukningen och mer. Det här ger dig den bästa personliga anpassningen under ditt träningspass.

– De här nya sporthörlurarna är skapade för de som vill vara säkra på att hörlurarna sitter kvar i öronen samtidigt som de är bekväma när de tränar. Den tåliga designen och överlägsna samtals – och musikupplevelsen gör Elite Active 45e till de perfekta träningshörlurarna, säger Calum MacDougall, SVP på Jabra.

Jabra Elite Active 45e nyckelfunktioner:

– Bekväma med säker passform med earwings och earhooks som sitter kvar när du rör dig

– Röstassistent med en enda knapptryckning når du Amazon Alexa, Siri eller Google Assistant

– IP67-märkt vattentät och tålig med två års garanti mot skador från svett och damm

– Spring säkert med en öronsnäcka skapad för att hålla dig medveten om din omgivning

– Ring samtal när du är på språng med tvåmikrofonsteknik för en överlägsen samtalsupplevelse

– Välj din favorit färg mellan Mint, Marinblå eller svart

– Boosta din dag med nio timmars batteritid på en enda laddning

– Personalisera din enhet med Jabra Sound+ appen

Tillgänglighet och pris

Ta reda på mer om Jabra Elite Active 45e här: www.jabra.se/eliteactive45e. Hörlurarna finnas tillgängliga hos utvalda återförsäljare från mitten av april 2019, 999 SEK i tre färger: svart, marinblå och mint.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>