Nylansering av preventivmedel.com
Hem NYHETER Nylansering av preventivmedel.com

Nylansering av preventivmedel.com

Publicerat av: Redaktionen

Vilket preventivmedel är egentligen bäst?

Nylansering av preventivmedel.com 1

Hitta rätt i djungeln av preventivmedel med preventivmedel.com

Vi tror att inget preventivmedel är för alla men däremot att det finns ett bra preventivmedel för alla. Med vår guide kan du få hjälp med att hitta rätt i djungeln av preventivmedel.

Preventivmedel har en lång historia och även om de inte ser likadana ut idag som för några tusen år sedan när preventivmetodernas historia börjar så har de fortfarande samma funktion och det är att vi vill skydda oss mot könssjukdomar och oönskade graviditeter.

Var det verkligen bättre förr?

Vad skulle du säga om att använda en blandning av honung, krossade akacieblad och krokodilavföring som pessar? Låter inte jättekul kanske. Pessar är nämligen en barriärmetod och innebär att man för in något i vaginan som ska blockera spermierna från att befrukta ägget. Eller vad sägs om råden från den tyske läkaren Albertus Magnus som levde på 1200-talet? Hans råd var en livslång kur: ”Låt kvinnan äta ett bi så blir hon aldrig gravid.”

Faktum är att det var först när Youngs Rubber Company från USA lanserade latexkondomen 1920 som preventivmedel blev var mans egendom.

Idag

Idag pratar vi om långtidsverkande och korttidsverkande preventivmetoder. Mer om vad som är vad kan du alltså läsa om på www.preventivmedel.com. Välkommen att surfa in och lär dig mer om preventivmedel.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>