Paketlösningar underlättar för kunder att investera i välfärdsteknik
Hem TEKNIK Paketlösningar underlättar för kunder att investera i välfärdsteknik

Paketlösningar underlättar för kunder att investera i välfärdsteknik

Publicerat av: Redaktionen

Nu gör Camanio Care det ännu lättare att komma igång med digitaliseringen.

Paketlösningar underlättar för kunder att investera i välfärdsteknik 2Med sex paketlösningar för olika vanligt förekommande utmaningar i vård och omsorg blir steget in i den digitala eran kortare för alla aktörer inom vård och omsorg, utan att det krävs långtgående förkunskaper eller långa utredningar.

Paketlösningarna från Camanio Care är framtagna utifrån de utmaningar som företaget ser att kunderna har och är utformade för att göra det enkelt att komma igång med välfärdstekniska lösningar utan att behöva vara expert eller dra processerna i långbänk.

– Vi ser att en del kunder känner sig osäkra inför var de ska börja när det kommer till investeringar i välfärdsteknik. Många lösningar på marknaden kräver att du vet exakt vad du behöver och att du har längre utredningar och avancerat IT-stöd med dig innan du kan komma igång. Med våra lösningar får du ett färdigt paket som du kan implementera direkt i din verksamhet. Det underlättar både att komma igång med lösningarna och att skaffa dig erfarenhet inför större investeringar, säger Linda Björk, säljchef på Camanio Care.

Camanio Care tycker att det är viktigt att smarta lösningar för digital vård och omsorg sprids till fler, för att göra det enklare att optimera mixen mellan fysisk och digital vård. På så sätt kan livskvalitén öka för den som behöver vård och omsorg, samtidigt som arbetsmiljön och villkoren förbättras för den som utför vården. Det är en vinst för både individer och samhälle.

Paketlösningarna som erbjuds

  • Trygg Hemma, med trygghetslarm i hemmet, fallsensor, larmhantering, dubbelriktad talkoppling, larmmottagning i android-telefon samt Vital Smart Care-portalen.
  • Trygg Ute, med mobilt trygghetslarm, larmhantering, GPS-positionering, geo-fencing, dubbelriktad talkoppling och Vital Smart Care-portalen.
  • Digital sensortillsyn, där dörr- och rörelsevakter, larmpanel och Vital Smart Care-portalen ingår, och där digital tillsynskamera finns som tillval.
  • Giraff-paketet som inkluderar två stycken Giraff digitala tillsynsrobotar, Pilot-portalen för styrning, Vital Connect service, administrationsgränssnittet Shark samt utbildning och installation.
  • Paket för hemsjukvård, i dagsläget med lösningar för tre olika målgruppen; personer som lever med KOL, hjärtsvikt respektive övervikt.
  • EVA Påminnelsestöd med en dedikerad surfplatta som kör programvaran EVA, Camanio Cares applikation för påminnelsestöd och kontakt med vård, vänner och anhöriga med ett tydligt visuellt gränssnitt och koppling till Vital Smart Care-portalen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>