Peter Gille blir ny styrelseordförande för ImagineCare AB
Hem NYHETER Peter Gille ska bli ny styrelseordförande för ImagineCare AB

Peter Gille ska bli ny styrelseordförande för ImagineCare AB

Publicerat av: Redaktionen

Peter Gille utses till ny styrelseordförande för ImagineCare AB, vilket beslutades på en extra bolagsstämma den 22 februari.

Han tar över efter Henry Sténson som innehaft rollen i 2 år.

Henry kommer att fortsätta som ledamot i styrelsen.

Med ett stort intresse för digitaliseringens möjligheter i vården och med över 30 års erfarenhet inom IT och hälsa, bland annat som VD för Cambio Group, blir Peters kunskap en viktig resurs för att säkra ImagineCares ledande position inom egenmonitorering.

– Marknaden för egenmonitorering är fortfarande i sin linda med väldigt spännande år framför sig. ImagineCare har med sitt ständiga fokus på utveckling stora möjligheter att förbli ledande och fortsätta hjälpa vården att bli både effektivare och tryggare. Jag ser fram emot att som styrelseordförande leda oss vidare på den resan, säger Peter Gille.

– Jag välkomnar Peter som ny styrelseordförande för ImagineCare, säger VD Annette Brodin Rampe. Hans gedigna erfarenhet från att ha arbetat med införande av vårdsystem inom regionerna kommer att bidra starkt till vår fortsatta resa med att skala upp egenmonitorering i vårdsystemen både i Sverige och internationellt.

Peter Gille blir ny styrelseordförande för ImagineCare AB

Peter Gille

Vi delar visionen om förebyggande hälsa och att egenmonitorering är en möjliggörare för omställningen av vården fortsätter Annette.

Bolagsstämman beslutade även att utse Johan Brun och Malin Söderlund till nya ordinarie styrelseledamöter samt omval av Torgny Hellström. Johan Frenckner kvarstår som styrelsesuppleant. Per Båtelson och Gunnar Németh har avböjt omval.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>