Hem NYHETER Prostatype till semifinal i EIT Healths Catapult!

Prostatype till semifinal i EIT Healths Catapult!

Publicerat av: Redaktionen

EIT Health är ett nätverk av de bästa innovatörerna inom hälsa och sjukvård som stöds av EU.

Prostatype till semifinal i EIT Healths Catapult! 3Genom olika program stöder organisationen företag som kan förbättra sjukvården. Ett av EIT Healths initiativ är Catapult, en tävling med målet att ge en injektion till de bästa företagen under tillväxt inom Medtech, Biotech och Digital Health. Prostatype Genomics har medverkat i tävlingen med sitt test Prostatype och har nu kvalificerat sig för en mycket prestigefylld semifinal i tuff konkurrens. Semifinalen kommer hållas den 22 oktober där 14 företag från Europa kommer göra upp om 7 finalplatser.

– Vi är mycket stolta över att i tuff konkurrens vara bland de bidragen som gått vidare. Valet av Prostatype visar återigen på vikten av prostatacancer och behovet av förbättringar inom vården, säger Fredrik Persson, VD på Prostatype Genomics AB.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>