Hem NYHETER Psykologpartners ingår långsiktigt partnerskap med Broviken

Psykologpartners ingår långsiktigt partnerskap med Broviken

Publicerat av: Redaktionen

Nordens ledande psykologföretag tar in Broviken Gruppen AB som ny strategisk huvudägare.

Psykologpartners ingår långsiktigt partnerskap med Broviken 3Målet med affären är att stärka sin position och vidareutveckla tjänster och metoder inom digital- och klinisk psykologi, pedagogisk psykologi samt inom organisation och ledarskap.

– Nu tar vi fart mot något nytt och spännande tillsammans med en partner som delar vår värdegrund, säger Sara Hillbom, VD på Psykologpartners.

Med sin kompetens inom affärsutveckling, sitt stora nätverk och erfarenhet av att bygga större bolag kan Broviken möjliggöra nya lönsamma affärer. Broviken kan också bidra med inspiration, vitalisering och stöd i en internationalisering. Sara Hillbom fortsätter:

– Vi har varit ett medarbetarägt företag i 20 år så det har varit viktigt för oss att hitta en investerare som vill behålla Psykologpartners som bolag och som vill ha ett långsiktigt partnerskap. Vår relation har vuxit fram under flera år och jag är övertygad om att detta blir ett värdefullt samarbete i vårt fortsatta arbete för att förändra beteenden hos individer, grupper och organisationer.

Psykologpartners grundades år 2000 av en grupp psykologstudenter från Linköpings universitet. Sju av grundarna arbetar kvar i bolaget som idag anställer drygt hundra legitimerade psykologer. Företaget har vuxit snabbt och organiskt och har bland annat tilldelats sex Gasell-priser för snabbast växande bolag av Dagens Industri och är störst i Sverige gällande digitala behandlingar sedan 10 år tillbaka.

– Vi har följt Psykologpartners under lång tid och imponerats av den höga kompetens och djupa seriositet som kännetecknar företaget. Behoven av Psykologpartners tjänster ökar ständigt. Det känns stimulerande och viktigt att som ägarpartner kunna bli delaktig i företagets fortsatta utveckling. Vi är stolta och glada över att ha fått förtroendet att bli huvudägare i Psykologpartners, säger Per Granath, VD på Broviken.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>