Qurant stärker sin position inom företagshälsa genom att erbjuda vårdförsäkring
Hem NYHETER Qurant stärker sin position inom företagshälsa genom att erbjuda vårdförsäkring

Qurant stärker sin position inom företagshälsa genom att erbjuda vårdförsäkring

Publicerat av: Redaktionen

Nu startar Qurant Företagshälsa förmedling av privat sjukvårdsförsäkring.

Syfte är att erbjuda kunder en komplett företagshälsa som är mer enkel och effektiv än andra med snabb och rätt hjälp före, under och efter sjukdom eller skada.

Vårdförsäkringen erbjuds som en del i den nya tjänsten Qurant Trygg bland företagets utbud av tjänster inom företagshälsa.

Qurant stärker sin position inom företagshälsa genom att erbjuda vårdförsäkringQurant är en nytänkande företagshälsa med visionen att halvera företagens sjukfrånvaro. Med helhetsperspektiv på hälsoarbetet och fokus på förebyggande insatser. Där chefer och medarbetare erbjuds hög kundservice med stöd och råd, stor kontroll över sjukfrånvaro och hälsostatus och minskad administration.

Det görs genom en egenutvecklad plattform med unik hälsodata, effektiv digital sjuk- och friskhantering, dedikerat hälsoteam och alla tjänster och kontakter samlade på ett ställe.

–  Vi har en enkel idé. Alla vinner på hälsa. Inte på sjukdom. Det skapar en hållbar och hälsosam utveckling för medarbetare, organisationer och för samhället, säger Maria Schützer Funk, VD i Qurant.

Med vårdförsäkringen i tjänsten Qurant Trygg erbjuds kunder snabb hjälp, från förebyggande hälsoinsatser till kvalitetssäkrad specialistvård och stöd hela vägen av en kontaktperson från hälsoteamet. Och genom ett stort nätverk av leverantörer och ett nära samarbete med Capio, Sveriges största leverantör av vård till försäkringsbranschen säkerställs effektiv och kvalitetssäkrad vård där medarbetare snabbare kan återgå till arbetet.

– Nu tar vi nästa steg och kopplar samman alla steg i hälsokedjan till Sveriges smartaste lösning för framtidens företagshälsa. En komplett företagshälsa inklusive en vårdförsäkring, avslutar Maria Schützer Funk.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>