Hem NYHETER Realhearts VD inbjuden att tala på EUMS

Realhearts VD inbjuden att tala på EUMS

Publicerat av: Redaktionen

European Mechanical Circulatory Support Summit är en av världens största medicinska kongresser inom hjärtpumpar.

Realhearts VD inbjuden att tala på EUMS 2

Realhearts VD Azad Najar

Det här året har Realhearts VD Azad Najar blivit inbjuden att tala om bolagets artificiella hjärta och den forskning man bedriver.

European Mechanical Circulatory Support Summit samlar världseliten inom hjärtpumpskirurgi, såväl aktörer inom industrin som forskare. Den femtonde kongressen i ordningen sker digitalt under fem dagar från 30 november till 4 december.

Azad Najar, Realhearts VD, kontaktades av kongressens vetenskapliga kommitté med en inbjudan att vara en av talarna under dag två. Azad kommer bland annat berätta om intelligensen i Realheart TAHs automatiska reglering vilket är en förutsättning för att öka patientvänligheten och minska risken för komplikationer.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>