Hem NYHETER Rewell på plats på Gotland

Rewell på plats på Gotland

Publicerat av: Redaktionen

Rewell har inlett samarbete med ytterligare en klinik och kan nu hjälpa män på Gotland som lider av för låga testosteronnivåer.

Rewell på plats på Gotland 3Rewell fortsätter att växa och erbjuda hjälp till män med testosteronbrist på fler ställen runt om i landet. Företaget har nu kliniker för testosteronbehandling över nästan hela Sverige.

Nu finns Rewell på plats i Visby genom ett samarbete med Rocus Hälsa. Klinikchef är Marcus Ryding.

–Nu blir det enklare för män på Gotland att testa sig om de misstänker testosteronbrist. Vid låga testosteronnivåer erbjuds en uppföljande och omfattande utredning till orsaken, och vid en eventuell diagnos erbjuds personligt anpassad behandling och uppföljning, säger Krister Nilsson, vd och medgrundare för Rewell.

Testosteronbrist är både vanligare och allvarligare än vad många tror. Man räknar med att ett par hundra tusen svenska män har så lågt testosteron att det ger en sämre livskvalitet på grund av nedsatt sexuell lust, trötthet, svårighet att sova, viktökning, nedstämdhet eller andra problem med humöret.

Rewell är en vårdtjänst som på ett säkert och smidigt sätt diagnostiserar och behandlar män med testosteronbrist.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>