Hem NYHETER Socialtjänsten förstärker sina åtgärder mot smittspridning

Socialtjänsten förstärker sina åtgärder mot smittspridning

Publicerat av: Redaktionen

För att förhindra smittspridning av coronavirus och andra sjukdomar bland äldre och personer i riskgrupp har socialtjänsten i Piteå kommun beslutat följande:

  • Socialtjänsten förstärker sina åtgärder mot smittspridning 3Att fortsatt avråda från besök för alla med förkylningssymptom som hosta, andningssvårigheter, feber, ledvärk eller magsjuka.
  • Besökare ska inte vistas i allmänna utrymmen. Det gäller socialtjänstens särskilda boenden. Besök av anhöriga får endast ske i närståendes egna rum eller lägenhet.

– Många som bor/vistas hos oss hör till riskgrupperna och kan drabbas extra hårt vid smitta. Om det inte är absolut nödvändigt att besöka oss så ber vi er vänligen att avstå, säger Fredrik Sjömark, socialchef.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>