Så beställer du hem ett PCR-test
Hem COVID-19 Så beställer du hem ett PCR-test

Så beställer du hem ett PCR-test

Publicerat av: Redaktionen

I takt med att smittspridningen ökar är trycket på att ta ett PCR-test högt runt om i landet.

I många regioner är det flera dagars väntan på att få ta ett test, vilket i många fall leder till längre frånvaro från arbete än nödvändigt.

Men det finns privata alternativ för de som vill ta ett PCR-test snabbt och säkert.

Dynamic Code erbjuder ett CE-märkt PCR-test för covid-19. Dynamic Codes tester och analyskapacitet används av Folkhälsomyndigheten och säljs även via egen webbshop och via partners såsom apotek och livsmedelskedjor. Provet tas hemma och skickas med post till Dynamic Codes laboratorium i Linköping. Senast 24 timmar efter att testet anlänt labbet får avsändaren svar på testet via sin mobil.

Ett alternativ för de som vill ta ett PCR-test men som inte får tid eller möjlighet att göra detta via vården, är att köpa ett eget test.På så vis kan man få både ett snabbt och säkert svar.

Här hittar du Dynamic Codes PCR-tester – med allt från leverans till dörren inom 15 minuter till dagen efter
Dynamic Code har i dagsläget flera försäljningskanaler för den som vill köpa ett PCR-test – antingen för att testa en misstänkt infektion eller för att köpa hem till badrumsskåpet för att användas vid behov.

Här kan du köpa PCR-test:

  • Så beställer du hem ett PCR-testDynamic Codes webbshop. Beställ innan kl 13:00 och testet levereras med posten dagen efter. Bor du i Stockholm kan du dessutom använda Airmee som leveransmetod och beställa senast 19:45 för att få leverans nästa dag.
  • I Stockholm kan man beställa hem PCR-test och få dem levererade inom 15 minuter via tjänsterna Vembla och dingdong.
  • Beställer du via MatHem så finns Dynamic Codes produkter i sortimentet (via Kronans Apotek).
  • Apoteket AB har Dynamic Codes PCR-test i sin webbshop.
  • Kronans Apotek har Dynamic Codes PCR-test i ett antal fysiska apotek och i sin webbshop.
  • Dynamic Code inledde nyligen ett samarbete med Reitan och finns i utvalda Pressbyråer och 7-Eleven i Stockholm, Lund, Uppsala, Falun samt Örebro. Förutom dessa finns Dynamic Codes tester även i Reitans koncept PBX Albano i Stockholm, samt på Pressbyrån i ankomsthallen och Skycity på Arlanda.

– Vi drivs av att öka tillgängligheten för testning och därmed underlätta vägen från symtom till rätt diagnos och behandling. På så vis kan vi bidra till att minska belastningen i vården och uppnå tids-, resurs- och samhällsvinster. Här fyller vi tillsammans med apotek och andra partners en viktig pusselbit i det nya vårdlandskapet där våra tester nu blir ännu mer tillgängliga, säger Louise Nylén, vd för Dynamic Code.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>