SciBase utnämner Anna Danström till ny Produktions- och Logistikchef
Hem NYHETER SciBase utnämner Anna Danström till ny Produktions- och Logistikchef

SciBase utnämner Anna Danström till ny Produktions- och Logistikchef

Publicerat av: Redaktionen

SciBase, som i juni 2016 tog över produktionen av engångselektroder från Ginolis, har utnämnt Anna Danström till ny Supply Chain & Production Manager.

Anna Danström, som tidigare ansvarade för elektrodutvecklingen på SciBase, har nyligen tillträtt sin nya roll. Som Supply Chain & Production Manager kommer hon att sitta i ledningsgruppen där hon ersätter Marko Päivärinne. IT-Finans.se

Övertagandet av elektrodproduktionen har inneburit en rad fördelar, däribland bättre förutsättningar för att driva utvecklingen av en mer kostnadseffektiv och storskalig produktion framåt. Med Anna som ny Supply Chain & Production Manager kommer arbetet med att effektivisera elektrodproduktionen i Uppsala med målsättning att öka produktionskapaciteten att intensifieras.

– Produktionen av elektroder är vår strategiskt viktigaste process och det är av yttersta vikt att kan effektivisera och öka produktionskapaciteten framöver, en uppgift som Anna är som klippt och skuren för. Med tillskotten av Anna och nyligen också Niklas Jakobsson, som ansvarar för kvalitetsstyrning och regulatoriska frågor, så skapar vi en stark ledningsgrupp med en relevant kompetens- och erfarenhetsmix, säger Simon Grant, vd på SciBase.

Förutom att ha ansvarat för elektrodutvecklingen på SciBase har Anna lång erfarenhet inom medicinteknikområdet från ett flertal internationella bolag, däribland St. Jude Medicals där hon arbetat i en rad globala projekt inom ”technology transfer”. Anna har dessutom erfarenhet av att arbeta med FDA-relaterade processer, något som kommer till nytta med tanke på den pågående PMA-ansökan och den kommande lanseringen på den amerikanska marknaden. Anna ersätter Marko Päivärinne som i början av nästa år kommer att övergå till annan verksamhet utanför SciBase.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>