Seavus fortsätter satsa på Artificiell intelligens i Stockholm
Hem NYHETER Seavus fortsätter satsa på Artificiell intelligens i Stockholm

Seavus fortsätter satsa på Artificiell intelligens i Stockholm

Publicerat av: Redaktionen

Mjukvaruutvecklings- och konsultföretaget Seavus fortsätter sina investeringar inom Artificiell Intelligens i Stockholm där divisionen, Development and Architecture (DNA) kommer ha AI som sitt huvudfokus.

Seavus fortsätter satsa på Artificiell intelligens i Stockholm 1

Seavus fortsätter satsa på Artificiell intelligens i Stockholm

I november 2017 lanserade Seavus AI-lösningen DoAI och sedan dess har vi framgångsrikt levererat AI-tjänster till olika kunder och branscher. DoAI gör det möjligt för företag att effektivisera sina processer. Tidsödande processer kan nu slutföras på bara några sekunder.

– Vi har byggt upp en gedigen kompetens inom AI under det senaste året och har nu flera kundprojekt vi jobbar med, säger Magnus Andersson, divisionschef för DNA på Seavus i Stockholm.

Seavus Group, som finns i 8 länder med 14 kontor, levererar också andra lösningar och produkter som handlar om AI och Digital Transformation. Bland dem återfinns: Smart AI Chatbot, Smart Wallet, Data Analytics, Social Media och Prediktiv Analys samt Crystal Qube Solution.

– AI går igenom en demokratiseringsprocess, alla har tillgång till det. Seavus levererar lösningar som hjälper våra kunder att få tillgång till AI i deras affärsprocesser. Vi har en stark efterfrågan på AI från våra kunder och vi behöver också mer konsulter som vill börja arbeta med våra AI-lösningar, säger Dimitris Panagio, VD Seavus i Stockholm.

Under året förväntar sig Stockholmskontoret att växa med sju kundprojekt.

– Vi ser på framtiden med tillförsikt och vi har en spännande tid framför oss, säger Dimitris Panagio.

Seavus DNA-division kommer att vara värd för ett kvällsseminarium den 26 april med titeln ”How do you do AI”. Våra experter kommer att prata om hur du ska använda AI för att automatisera dina affärsprocesser samt hur Seavus lösningar kan hjälpa dig att få kunskap och hur du säkrar upp ditt resultat med AI.

Om du vill komma och lyssna på samt träffa våra experter, registrera dig här:https://www.eventbrite.com/e/how-do-you-do-ai-tickets-44880689350

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>