Sectra rankas högst i kundnöjdhetsmätning av amerikanska vårdgivare
Hem NYHETER Sectra rankas högst i kundnöjdhetsmätning av amerikanska vårdgivare

Sectra rankas högst i kundnöjdhetsmätning av amerikanska vårdgivare

Publicerat av: Redaktionen

Sectra tilldelas för fjärde året i rad den amerikanska utmärkelsen för högst kundnöjdhet inom IT-system för hantering och arkivering av röntgenbilder, Sectra PACS.

Analysföretaget KLAS har sammanställt hur nöjda amerikanska vårdgivare är med branschens leverantörer inom olika kategorier. Utmärkelsen speglar Sectras Sectra rankas högst i kundnöjdhetsmätning av amerikanska vårdgivare 2arbete och engagemang för sina kunder.

Sectra PACS installerades för första gången 1993. Idag hanteras årligen över 75 miljoner röntgen- och patologiundersökningar med systemet. Sectra PACS är en del av Sectras helhetslösning för hantering av alla olika typer av medicinska bilder.

– Att Sectra får denna utmärkelse för fjärde året i rad visar att vi fortsätter jobba konsekvent och bevisar styrkan hos våra anställda och våra produkter. Vår senaste framgång är definitivt hänförbar till vårt kundfokuserade arbete som även ligger till grund för denna fina utmärkelse, säger Mikael Anden, vd för Sectra i Nordamerika.

Utmärkelsen, ”PACS (Large Hospital/IDN) – Best in KLAS”, omfattar sjukhus i USA med fler än 200 bäddar och undersökningens samtliga resultat presenteras i rapporten “2017 Best in KLAS: Software and Services”.

Om KLAS
KLAS är ett amerikanskt analysföretag som specialiserat sig på att tillhandahålla utvärderingar av företag som levererar IT-system till sjukvården. Vårdleverantörer använder dessa utvärderingar som underlag vid upphandlingar. Resultaten presenteras dels i separata rapporter och dels i en kontinuerligt uppdaterad databas.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>