Sensori blir partner med World Veterans Federation
Hem NYHETER Sensori blir partner med World Veterans Federation

Sensori blir partner med World Veterans Federation

Publicerat av: Redaktionen

Sensori har tecknat ett avtal att bli ”Companion of the World Veterans Federation” som innefattar utbildning och information om tinnitus samt försäljning av tinnitusplåstret Antinitus till medlemmarna i WVF (World Veterans Federation).

WVF (http://www.wvf-fmac.org) är världens största välgörenhetsorganisation för krigsveteraner med 45 miljoner medlemmar från mer än 120 länder.Sensori blir partner med World Veterans Federation 2 Visionen är att främja och försvara fred och säkerhet, och säkerställa hälsa och välbefinnande för alla veteraner och krigsoffer. Organisationen har en rådgivande status i FN. 

Antinitus är en svensk innovation, världens första plåster för behandling av tinnitusbesvär och Sensoris första medicintekniska produkt. En global lansering av Antinitus pågår.

– Vi ser mycket positivt på samarbetet med Sensori och Antinitus då flera miljoner av våra medlemmar lider av tinnitus, säger Dan-Viggo Bergtun, President från WVF.

Distribution av Antinitus till medlemmarna sker initialt via e-handel och genom hänvisning till privata hörselkliniker, öron-, näs- och halsläkare, audionomer samt även via apoteken i olika länder.

Det här är ett unikt samarbete med en mycket stor internationell organisation vars medlemmar av förklarliga skäl ofta lider av hörselskador och tinnitus. WVF utför ett fantastiskt arbete för veteraner världen över med hälsa i fokus, och vi är övertygande om att Antinitus kan lyftas fram via deras kanaler och hjälpa många medlemmar, säger Tommy Rönngren, grundare och styrelseordförande.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>