Sleep Cycle lanserar ”Sleep Cycle Kids” – hjälper föräldrar förbättra barns sömnvanor
Hem APP Sleep Cycle lanserar ”Sleep Cycle Kids” – hjälper föräldrar förbättra barns sömnvanor och mönster

Sleep Cycle lanserar ”Sleep Cycle Kids” – hjälper föräldrar förbättra barns sömnvanor och mönster

Publicerat av: Redaktionen

Sleep Cycle, den marknadsledande appen för sömnanalys, lanserar nu ’Sleep Cycle Kids’ för att hjälpa föräldrar att förstå och förbättra sina barns sömnvanor och därmed öka välbefinnandet för hela familjen.

 Sleep Cycle Kids är baserad på sömnvetenskap och utformad för att på ett pedagogiskt och lättillgängligt sätt hjälpa föräldrar att bättre förstå sitt barns sömnvanor och mönster.

Appen bygger på ett interaktivt sömnschema som anpassar sig till varje enskilt barn.

Vidare ges föräldrar verktyg och rekommendationer för den optimala läggtiden, för att reducera tiden det tar att somna, samt fastställa och ändra beteenden som kan vara problematiska för barnets sömn, något som ofta får följder för hela familjen.

Sleep Cycle lanserar ”Sleep Cycle Kids” – hjälper föräldrar förbättra barns sömnvanor  – Bebisar sover sällan igenom hela natten utan hjälp från sina föräldrar. Vi har lärt oss att om vuxna inte får tillräckligt med sömn, påverkas deras prestationsförmåga på alla plan, även föräldraskapet. Med större kunskap om sitt barns sömn kan en förälder känna ökad trygghet då de lär sig barnets sömnmönster och kan identifiera utveckling och förändringar. ’Sleep Cycle Kids’ hjälper till att upprätthålla och skapa hållbara sömnvanor och har en positiv inverkan på sömn, hälsa och humör för både barn och föräldrar, säger Li Åslund, forskare och sömnexpert på Sleep Cycle.

‘Sleep Cycle Kids’ har utvecklats i samråd med Sleep Cycles ledande ingenjörer och sömnexperter, Dr. Li Åslund Ph.D. och Professor Mike Gradisar, klinisk psykolog, Ph.D. och Head of Sleep Science på Sleep Cycle.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>