Sofia Ståhl: Så går tankarna bakom Allt för Hälsan 2023
Hem EVENT Sofia Ståhl: Så går tankarna bakom Allt för Hälsan 2023

Sofia Ståhl: Så går tankarna bakom Allt för Hälsan 2023

Publicerat av: Redaktionen

Allt för Hälsan 2023 är snart här och vi på Kvix, Digital Partner, är spända av förväntan och glada att Sofia återigen modererar på Stora Scenen.

I en exklusiv intervju med Sofia delar hon med sig av tankar kring sin roll och ger oss en försmak av vad vi kan förvänta oss under årets evenemang.

För andra året i rad axlar Sofia rollen som inslagsproducent och moderator för Stora Scenen. En uppgift hon är otroligt stolt över. Hennes arbete innebär att hon får sätta ihop programmet för alla tre dagar och personligen bjuda in sina önskegäster. Dessutom har hon format aktiviteterna runt Stora Scenen.

Så vad kan vi förvänta oss i år?

Sofia lovar en mix av intressanta gäster som alla har gemensamt att de brinner för att nyansera och ge olika perspektiv på hälsa och välmående. En annan höjdpunkt är det internationella besök som kommer att bjudas på – missa inte!

Sofias berättar vidare kring ett extra fokus på årets mässa – målet om att öka medvetenheten om kvinnohälsa. Ett ämne som också ligger henne väldigt varmt om hjärtat.

Sofia Ståhl: Så går tankarna bakom Allt för Hälsan 2023

För andra året i rad axlar Sofia rollen som inslagsproducent och moderator för Stora Scenen.

“För många är det grundläggande kunskaper om den kvinnliga kroppen och dess olika faser som saknas. Det handlar om att förstå den komplexa hormoncykeln och hur den påverkar våra liv. Det handlar också om att belysa ämnen som klimakteriet, graviditet, förlossning och kvinnors välmående generellt sett. Med några av de främsta inspiratörerna inom kvinnohälsa på plats kommer besökarna att få ta del av viktig kunskap och öppna upp för diskussioner som kanske tidigare varit tabubelagda.” säger hon.

Vad mer kan vi förvänta oss att se och höra om på Stora Scenen i år?

Sofia presenterar en imponerande line up av talare såsom veteranen Fredrik Paulún som kommer att dela med sig av kunskap om vikten av ljus, Kajjan Andersson som tar upp temat kroppen – vän eller fiende, och Lady Silver som inspirerar till ett liv fyllt av välmående. Och detta är bara några av höjdpunkterna vi kommer få ta del av.

Det är tydligt att årets program är mångsidigt och kommer att erbjuda något för alla som är intresserade av hälsa och välmående. Sofia betonar att varje punkt på programmet innehåller värdefull information och insikter som förhoppningsvis kommer att berika besökarna med kunskap och energi.

På frågan om hur hon förbereder sig inför evenemanget berättar Sofia att hon, precis som förra året, har en noggrann genomtänkt process. Hon marinerar sig själv i gästernas ämnen och bidrag genom att lyssna, läsa och hålla sig uppdaterad. Hennes mål är att göra varje gäst och besökare trygg och energifylld. Hon vill att alla ska lämna evenemanget med en känsla av att allt man gör för sin hälsa är värdefullt, oavsett om det är stort eller smått. Hon hoppas att mässan och det som sker på Stora Scenen öppnar upp för diskussion och reflektion, och att besökarna får med sig ny kunskap och insikter som kan påverka deras välmående positivt.

Under sina sessioner på Stora Scenen försöker Sofia att engagera och interagera med publiken så mycket som möjligt, det såg vi mycket av redan förra året. Hon uppmuntrar publiken att delta i diskussioner med varandra och delta i de aktiviteter som erbjuds runt Stora Scenen. Besökarna har möjlighet att vara aktiva deltagare i diskussionerna och på så vis förhoppningsvis kan ta med sig konkreta insikter hem.

Sofia avslöjar också en spännande överraskning för årets evenemang – Michael Mosley kommer att vara en av talarna på Stora Scenen. Det är utan tvekan en höjdpunkt som besökarna inte bör missa!

Slutligen frågar vi Sofia om hennes egen relation till hälsa och välmående där hon betonar vikten av att utgå från omtanke och att bygga en stark relation med sig själv för att uppnå välmående.

“Överlag är det viktigare att göra mindre än mer eftersom livet ofta redan är fullproppat som det är. Hälsosamma val ska inte bidra med mer stress och press, tvärtom. Och som jag ofta återkommer till: ”Att vara lagom hälsosam är tillräckligt i en stressad värld.” säger hon.

Varför ska man gå på mässan i år?

“För att ge sig själv utrymme att väcka lust, inspiration, samla kunskap och fråga sig själv vad man behöver. Få en rejäl boost av allt som är härligt och viktigt när det kommer till välmående. Kan inte tänka mig en bättre höstpresent till sig själv i november!” svarar Sofia glatt.

Allt för Hälsan 2023 kommer att vara fylld med kunskap, inspiration och en stark gemenskap som inte får missas. Sofia kommer att guida oss alla genom en helg som förhoppningsvis kommer att fördjupa vår förståelse för kvinnohälsa och välmående. Påverka oss positivt och förhoppningsvis inspirera oss att ta bättre hand om oss själva i vårt dagliga liv.

Sofia tipsar – så får du ut mest av Allt för Hälsan 2023:

1. Kom i tid – det är A och O så att du hinner ta del av allt fantastiskt som händer
2. Ge dig själv utrymme att verkligen vara närvarande på plats
3. Läs igenom programmet i förväg och planera ditt besök för att säkerställa att du inte missar de händelser och aktiviteter som intresserar dig mest.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>