Hem NYHETER Sokigos nya moderna lösning för effektiv och automatiserad ärendehantering

Sokigos nya moderna lösning för effektiv och automatiserad ärendehantering

Publicerat av: Redaktionen

Nova är Sokigos nya lösning för kommunala processer som erbjuder en helt digital och automatiserad ärendehantering.

Sokigos nya moderna lösning för effektiv och automatiserad ärendehantering 2

Anders Sundin, VD Sokigo

Lösningen ger en automatiserad, effektiv och transparent hantering av kommuners olika processer.

Uppgifter skrivs in en gång och är sedan tillgängliga för såväl sökande som handläggare och chefer oavsett var de befinner sig, vilket medför en smidig handläggningsprocess.

”Jag hoppas alla ser samma potential som jag ser i Nova!”
Karolina Nordstrand, handläggare, Norrtälje kommun

Genom att automatiskt kommunicera, bevaka och driva ärenden framåt blir processen rättssäker och tydlig. Du får en handläggning som är snabb, överskådlig och utan risk för flaskhalsar. Våra system och applikationer är moderna och standardiserade expertsystem vilka ger en bevisad kostnadseffektiv och kvalitetshöjande lösning.

”Nova är ett lysande exempel på hur vi skapar mervärde! En lösning med brett omfång och flexibilitet som kan underlätta ärendehanteringen inom flera av kommunens arbetsområden”
Anders Sundin, VD, Sokigo

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>