Sophia Brodin ny Planeringschef på Lif
Hem PARTNERZONE Sophia Brodin är nu Planeringschef på Lif

Sophia Brodin är nu Planeringschef på Lif

Publicerat av: Redaktionen

Sophia Brodin tillträdde den 15 november som Planeringschef på Lif.

Hon har närmast arbetat som enhetschef och biträdande avdelningschef på Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket, TLV.

Sophia Brodin ny Planeringschef på Lif

Sophia Brodin, ny Planeringschef på Lif.

Sophia Brodin har även tidigare erfarenheter från bland annat Läkemedelsverket och forskande läkemedelsföretag.

– Sophia har genom sin breda och gedigna erfarenhet inom läkemedelssystemet en god kunskap om den svenska läkemedelsmarknaden och vad som krävs av en organisation för att den ska vara relevant och intressant för andra aktörer, säger Anders Blanck.

– Sophia kommer i sitt uppdrag framför allt att ha fokus på att stärka upp Lif genom att vidareutveckla processer och arbetssätt tillsammans med medarbetare för att göra Lif till en ännu bättre partner till det svenska hälso- och sjukvårdssystemet. I arbetet är samverkan med vårdens aktörer, beslutsfattare och patientföreträdare centrala inslag för att stärka Sverige som Life Science-land och, inte minst, öka patienternas tillgång till nya och innovativa läkemedel.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>