SOTI ONE: bättre, billigare, enklare hantering av mobilappar
Hem NYHETER SOTI ONE: bättre, billigare, enklare hantering av mobilappar

SOTI ONE: bättre, billigare, enklare hantering av mobilappar

Publicerat av: Redaktionen

SOTI, den branschledande leverantören av mobil- och IoT-hanteringslösningar, meddelar idag att SOTI ONE-plattformen nu lanseras efter ett års grundliga betatester.

SOTI ONE: bättre, billigare, enklare hantering av mobilappar 2Lanseringen sker i samband med den årliga användarkonferensen SOTI SYNC i Dublin, där även ett nytt samarbete med Lenovo offentliggörs.

SOTI ONE lanseras i en tid när företag i allt högre grad förlitar sig på mobilteknik och Internet of Things (IoT) för att öka produktiviteten och differentiera sina företag. För inte allt för många år sedan använde vi en enda enhet på jobbet, nu jonglerar de allra flesta ett antal olika, och ofta utanför företagets fyra väggar. Den ökande användningen av och komplexiteten inom mobilitet och IoT ställer stora krav på IT-avdelningen och innebär stora investeringar när mobila appar och system ska byggas och kopplas till backendsystemet. Siffror visar att investeringarna i systemintegrationstjänster förväntas exempelvis uppgå till 4,5 biljoner kronor (500 miljarder USD) år 2025.

SOTI ONE-plattformen är tillgänglig från 1 november och omfattar:

  • SOTI MobiControlSOTI:s flaggskeppsprodukt inom EMM, enterprise mobility management. MobiControl säkrar, stöder och fjärrhanterar Android, iOS, Linux, Mac och Windows-enheter under hela livslängden.
  • SOTI Assist, branschens första helpdesklösning som är skräddarsydd för att åtgärda problem med mobila enheter. Assist gör det enkelt att analysera och lösa problem i mobila enheter och applikationer var de än är.
  • SOTI Snap, en snabb apputvecklingslösning som reducerar kostnaderna, komplexiteten och kodningen som normalt associeras till utvecklingen, implementeringen och hanteringen av mobilappar. Det gör det möjligt för företag att snabbt bygga appar och få ut dem på marknaden, minska utvecklingskostnaderna och öka engagemanget bland användarna.
  • Tillgång till SOTI:s webbcommunity, SOTI Central, ingår på köpet. Där kan SOTI:s partners och kunder kommunicera med produktexperter och hitta rekommenderade produkter och tjänster för SOTI ONE som passar deras behov.

– Redan nu ser vi att företag i nästan alla branscher – som detaljhandel, hälso- och sjukvård, tillverkning och transport och logistik – drar nytta av mobilteknik och IoT att hitta nya intäktsmöjligheter och skapa digitala företag som vi tidigare inte kunde föreställa oss. När användningen av mobilteknik på företagen ökar, samtidigt som den blir mer komplex, eliminerar SOTI ONE Platform de utmaningar som företag möter gällande mobilteknik och erbjuder en flexibel lösning som bäst passar deras affärsbehov, säger Carl Rodrigues, vd för SOTI.

SOTI möjliggör VR-upplevelser för svårt sjuka barn

SOTI offentliggör även ett nytt samarbete med Lenovo, där SOTI:s robusta EMM-lösningar används i de innovativa VR-glasögonen Lenovo Mirage Solo with Daydream, som körs på Googles VR-plattform WorldSense. I den första implementeringen samarbetar SOTI och Lenovo med den internationella välgörenhetsorganisationen Starlight Children’s Foundation, som skapar olika typer av upplevelser för svårt sjuka barn. VR-glasögonen ska nu användas på olika barnsjukhus för att underhålla, utbilda och inspirera barnen under deras sjukhusvistelse. Projektet kallas Starlight Xperience och omfattar fler än 800 vårdinrättningar i USA, Kanada, Storbritannien och Australien.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>