Stor framgång för Infozone – tar hem Stockholms läns landstings upphandling av IT-tjänster
Hem NYHETERIT-LÖSNING Stor framgång för Infozone – tar hem Stockholms läns landstings upphandling av IT-tjänster

Stor framgång för Infozone – tar hem Stockholms läns landstings upphandling av IT-tjänster

Publicerat av: Redaktionen

Nu står det klart att Stockholms läns landsting väljer att teckna ett 18 månaders långt ramavtal med Infozone rörande IT-tjänster.

Infozone kommer nu i och med detta avtal stödja SLL med expertkonsulter inom områden som Systemutveckling & Systemintegration samt Implementering & Avveckling. Stor framgång för Infozone – tar hem Stockholms läns landstings upphandling av IT-tjänster 2

Sedan starten 2007 har Infozone vuxit stadigt. Idag finns flera bolag med olika specialistkompetenser i Infozonegruppen och bolaget har kontor både i Sverige och i USA. Nu är det klart att Infozone kommer vara en naturlig del i arbetet med Stockholms läns landstings IT-struktur.

– Detta är nu ytterligare ett bevis på att vi har gjort rätt satsningar inom Infozone och har skapat väldigt konkurrenskraftiga erbjudanden. Vi ser mycket fram emot att samarbeta med Stockholms läns landsting och nu få utveckla deras IT, säger Mattias Bylund, COO på Infozone.
Stockholms läns landsting är idag en av de största ekonomiska aktörerna i Sverige med 43 000 anställda, nu får Infozone möjligheten att leverera en förenklad IT-lösning till de anställda hos Stockholms läns landsting.

– Vår styrka är att vi skapar robusta, effektiva och samtidigt flexibla IT-lösningar. En viktig framgångsfaktor är att vi ständigt utvecklas och anpassar oss efter dagens föränderliga IT-miljöer, därför är det extra intressant att få jobba med Stockholms läns landsting, säger Mattias Bylund, COO på Infozone.

För mer information: http://infozone.se/

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>