Stora volymer antigentester tillgängliga för omedelbar leverans
Hem COVID-19 Stora volymer antigentester tillgängliga nu för omedelbar leverans

Stora volymer antigentester tillgängliga nu för omedelbar leverans

Publicerat av: Redaktionen

Covid viruset sprids just nu mycket snabbt.

Efterfrågan på snabbtester har därför mångdubblats, och Sveriges apotek och leverantörer har utmaningar att möta behovet.

Samtidigt minskar tillgången på tester under de närmaste veckorna på grund av att det kinesiska nyåret minskar produktionen av tester i Kina. Nordic Supplies har dock möjlighet att leverera stora mängder antigentester från lager i Tyskland, och har i Sverige ingått ett samarbete med foodora för att göra snabba hemleveranser möjliga.

Stora volymer antigentester tillgängliga för omedelbar leveransNordic Supplies kan från sina lager i Tyskland snabbt leverera antigentester av typen Newgene och Clungene för användning i Sverige. Dessa typer av tester används redan idag i Sverige, och finns tillgängliga för omedelbar leverans och i stor omfattning.

Samtidigt har foodora på kort tid skapat en nationell dagligvarukedja, som nu finns från norr till söder, som gör att svenskarna genom foodora kan få snabb hemleverans av tester.

– Trots krisläget känns det positivt att företag kan komma samman och utvecklas tillsammans med fokus på slutkunden. Vi är stolta över det vi åstadkommit tillsammans med foodora på så kort tid och kommer att fortsätta jobba intensivt med att få ut efterfrågade tester och relaterade produkter. Med rådande karantän-regler och de senaste restriktionerna i Sverige kan foodora market fungera som ett stöd för att minska spridningen av smittan, säger Magnus Fenger-Krog, medgrundare av Nordic Supplies.

– Smittan ökar och vi vill därför öka möjligheterna att snabbt kunna testa sig. Genom att erbjuda hemtester från Nordic Supplies med leverans inom 30 minuter, hoppas jag att vi tillsammans kan göra skillnad, säger Hans Skruvfors, vd foodora.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>