Strikersoft signerar två kontrakt för SwipeCare® Clinic
Hem NYHETER Strikersoft signerar två kontrakt för SwipeCare® Clinic

Strikersoft signerar två kontrakt för SwipeCare® Clinic

Publicerat av: Redaktionen

Strikersoft har under sommaren fått ett genombrott för SwipeCare® Clinic och signerat två nya kontrakt.

Strikersoft signerar två kontrakt för SwipeCare® Clinic 2  Det här ger oss en bekräftelse på att vi tänker rätt med SwipeCare® Clinic, säger Fredrik Wångberg, VD på Strikersoft, att det finns ett stort behov inom specialistvården att involvera patienten mycket mer än idag och låta hen bli mer delaktig i form av både självanamnes och egenremisser. Att båda kunderna dessutom är helt nya för oss är ett ytterligare styrkebesked.

SwipeCare® Clinic är ett integrerat vårdsystem för specialistkliniker och primärvårdsenheter som bland annat låter patienten själv fylla i bakgrundsinformation och bedöma sitt eget tillstånd innan besöket, så kallad självanamnes. Idag får en patient ofta svara på frågor och fylla i samma information flera gånger. Det slipper hen med SwipeCare Clinic då informationen plockas fram av vårdpersonalen, kompletteras och sedan går direkt in i journalen tack vare systemets djupintegration med TakeCare.

–  Egenremiss, dvs att patienten remitterar sig själv till en specialist, ger vården möjlighet att erbjuda en högre tillgänglighet och gör att patienten direkt kan komma till rätt nivå inom vårdapparaten, förklarar Fredrik Wångberg. Med självanamnes och egenremisser startar vårdprocessen redan innan själva mötet och effektiviserar vårdbesöket som oftast kan avslutas redan under första kontakten.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>