EVRY får ännu en myndighet som ny kund
Hem NYHETER EVRY får ännu en myndighet som ny kund

EVRY får ännu en myndighet som ny kund

Publicerat av: Redaktionen

EVRY, ett av Nordens största IT-tjänsteföretag, har ingått ett avtal med Tandvårds- och Läkemedelsförmånsverket (TLV).

EVRY får ännu en myndighet som ny kund 2Samarbetet innebär att EVRY ska leverera IT-tjänster inom områdena infrastruktur, servicedesk och arbetsplats. Samarbetet dras igång efter årsskiftet.

TLV är en statlig myndighet som beslutar om vilka läkemedel och förbrukningsartiklar som ska ingå i högkostnadsskyddet och vilken tandvård som ska omfattas av högkostnadsskyddet i det statliga tandvårdsstödet. I tuff konkurrens har TLV valt ut EVRY som långsiktig partner inom IT-infrastruktur.

– Vi är mycket stolta över förtroendet från TLV och ser fram emot att påbörja ett samarbete med dem. Vår vision är att bidra med smarta lösningar som i sin tur kan medverka till att regeringen når sitt mål att Sverige ska vara bäst i världen på e-hälsa år 2025. Det ska bli väldigt roligt att få vara med på TLV:s digitala resa, säger Bengt-Göran Kangas, SVP Public Sector & Healthcare på EVRY.

Avtalet mellan EVRY och TLV är långsiktigt och drar igång i början på 2019 och ska pågå fram till slutet av år 2023. Från och med år 2024 finns möjligheten att förlänga samarbetet i ytterligare två år.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>