Svensk e-identitet uppmärksammas för stark närvaro på nätet
Hem NYHETER Svensk e-identitet uppmärksammas för stark närvaro på nätet

Svensk e-identitet uppmärksammas för stark närvaro på nätet

Publicerat av: Redaktionen

[HÄLSO PARTNER] Svensk e-identitet uppmärksammas som Uppsalas 5:e mest digitala it-företag.

Svensk e-identitet uppmärksammas för stark närvaro på nätet 2Digitaliserings- och analysföretaget CloudRepublic delade i fredags, 18 maj, ut priser till de företag och organisationer som enligt enligt deras nationella Digitaliseringsindex har starkast närvaro på nätet. Svensk e-identitet hamnade på topplistan som Uppsalas 5:e mest digitala it-företag.

Vi är förstås stolta över detta fina kvitto på att vårt arbete för att möta upp besökarnas behov och önskemål där de befinner sig – oftast digitalt – lönar sig. Nu siktar vi på att hamna ännu högre nästa år.

CloudRepublic utser genom sitt Digitaliseringsindex Sveriges mest digitala företag, kommun, län, bransch med mera. Digitaliseringsnivån för över 100 000 svenska aktiebolag rapporteras två gånger om året.

I indexet ingår cirka 200 parametrar som har vägts samman i ett objektivt index där sökbarhet på Google vad gäller både SEO och SEM, användarvänlighet, närvaro i sociala medier, tillgänglighet, aktivitetsnivå ur ett kundperspektiv mäts.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>