Hem NYHETER SyntheticMR tecknar samarbetsavtal med Mahajan Imaging

SyntheticMR tecknar samarbetsavtal med Mahajan Imaging

Publicerat av: Redaktionen

Mahajan Imaging är ett av Indiens mest kända röntgenkliniker, och samarbetet väntas ytterligare stärka SyntheticMRs marknadsföringsinsatser i Indien.

SyntheticMR tecknar samarbetsavtal med Mahajan Imaging 3Mahajan Imaging använder sedan tidigare SyntheticMRs lösning integrerad i GE-kameror, såld som MAGiC, för att påskynda arbetsflödet inom MRI. Nu lägger de till SyMRI, SyntheticMRs FDA-godkända kvantitativa avbildningsprogram, till många av sina kliniska protokoll.

”SyMRI är ett bra verktyg för utmanande kliniska fall, till exempel screening av för tidigt födda barn eller för uppföljning av patienter med neurodegenerativa sjukdomar som demens och Alzheimers,” säger Dr Sriram Rajan, chef för MR-forskning vid CARING, Mahajan Imagings R&D avdelning.

”CARING har också aktivt arbetat med att utvärdera nya applikationer av MAGIC utanför hjärnan. Vi har en presentation om hur man använder MAGIC för kvantitativ kartläggning av brosk vid den Europeiska Radiologikongressen, ECR, i juli, ” tillade Dr. Rajan.

”Väntetider för MRI är alltid ett problem, och all teknik som minskar väntetider och snabbar upp arbetsflödet kan potentiellt revolutionera MRI som helhet. Detta är särskilt viktigt i länder som Indien, där återbetalningsnivån är låg och man måste förlita sig på höga volymer för att driva utrustningens avkastning, ” säger Dr Vidur Mahajan, Head of R&D vid CARING.

”Vi ser en stor potential för kvantitativ MR på den indiska marknaden,” säger Ulrik Harrysson, vd på SyntheticMR. ”Att arbeta tillsammans med Mahajan Imaging kommer att ytterligare stödja våra försäljnings- och marknadsföringsinsatser i Indien.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>