SyntheticMRs funktion REMyDI, automatisk volymbestämning av myelin i hjärnan
Hem NYHETER SyntheticMRs funktion REMyDI, automatisk volymbestämning av myelin i hjärnan

SyntheticMRs funktion REMyDI, automatisk volymbestämning av myelin i hjärnan

Publicerat av: Redaktionen

REMyDI, som först introducerades av SyntheticMR AB på den årliga radiologimässan i Chicago 2016, är nu CE-märkt för klinisk användning i Europa.

Att kunna kvantifiera myelin möjliggör för läkaren att följa myeliniseringsprocessen i hjärnan hos barn samt SyntheticMRs funktion REMyDI, automatisk volymbestämning av myelin i hjärnan 2nedbrytning av myelin i samband med neurodegenerativa sjukdomar hos vuxna. REMyDI är en unik funktion i SyMRI från SyntheticMR.

Att mäta myelin med konventionell magnetisk resonanstomografi (MR) är svårt. Med REMyDI i SyMRI kan läkaren nu få ett automatiskt volymmått av myelin från en enda MR- serie på̊ 5–6 minuter. Den automatiska efterbearbetningen i SyMRI görs på̊ mindre än 10 sekunder.

Den nya funktionaliteten finns nu tillgänglig som en del av SyMRI NEURO REMyDI-paketet.

SyMRI är kompatibelt med MR-kameror från ledande tillverkare. SyMRI är CE-märkt och “510(k) pending” vid amerikanska FDA.

* Rapid Estimation of Myelin for Diagnostic Imaging

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>