Hem NYHETER Tandläkare – här är utsuget som renar utandningsluften från virus och bakterier

Tandläkare – här är utsuget som renar utandningsluften från virus och bakterier

Publicerat av: Redaktionen

Utsug för Tandläkare

Tandläkare - här är utsuget som renar utandningsluften från virus och bakterier 3Utsuget JUMBO Dent är särskilt utvecklat för tandläkare och filtrerar virus och bakterier från patientens utandningsluft. Utsuget JUMBO Dent filtrerar och renar luften genom ett trestegsfiltersystem, vilket innebär att utsugsmunstycket placeras vid patientens mun och utandningsluften som sugs in går ner till ett förfilter och därefter går luften vidare till ett partikelfilter som är särskilt anpassat för att fånga upp partiklar i storleken för virus och bakterier. Därefter går luften vidare till ett väl anpassat aktivkolfilter för att säkerställa att luften som kommer ut är ren till 99.9995%.

Utsuget JUMBO Dent gör arbetsplatsen säkrare för den personal som dagligen behandlar ett flertal olika patienter med kända eller okända bakterier och virus.

Utsuget JUMBO Dent har som standard en fotpedal, en ledad utsugsarm med ett pennliknande munstycke. Utsuget JUMBO Dent är enkelt att flytta med hjälp av ett höj och sänkbart teleskophandtag och lättrullande hjul.

Utsugsenheten JUMBO Dent kan självklart även väljas med en annan (option) typ av utsugsarm och annat (option) utsugsmunstycke/huv så att det bättre passar för den specifika arbetsplatsen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>