Teknikledare i världsklass blir medgrundare och CTO på Cardo Health
Hem NYHETER Teknikledare i världsklass blir medgrundare och CTO på Cardo Health

Teknikledare i världsklass blir medgrundare och CTO på Cardo Health

Publicerat av: Redaktionen

Rehman Adil ansluter sig till Cardo Health som medgrundare och CTO.

Han har ~2 decennier av erfarenhet av produktutveckling och teknologiroller med de senaste 5 åren på McKinsey Digital, London i rollerna som Digital Expert och Expert Associate Partner där han verkat som klient CTO.

Teknikledare i världsklass blir medgrundare och CTO på Cardo Health

Rehman Adil

Rehman har stor erfarenhet av att bygga internationella plattformar, molnbaserade arkitekturer, lösningsdesign, leverans och drift. Han har byggt greenfield IT-stackar från grunden och skalat dem över miljoner användare med strålande kundfeedback.

Under de senaste 5 åren ledde han arkitekturen och leveransen av IT-plattformar för tre digitala satsningar och jobbade tillsammans med ett antal McKinsey-klienter på tillväxtmarknader inklusive Indonesien, Saudiarabien, Sydafrika, Chile och Kina.

Rehman brinner för hur teknik kan förvandla miljontals människors liv genom att snabbt nå höga sjukvårdsstandarder när det gäller kvalitet, tillgänglighet och överkomliga priser genom integrerad slutanvändarupplevelse, automatisering och artificiell intelligens.

Innan han började på McKinsey ledde Rehman produktteknikteam på Deutsche Telekom och Ericsson och byggde mycket skalbara plattformar inom ett antal områden, inklusive mobila betalningar, unified enterprise-kommunikation, IPTV och dataanalys. Han har en masterexamen i mjukvaruteknik från KTH, Stockholm. Rehman är baserad från Storbritannien och bor med sin fru och tre barn.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>