Hem NYHETER Två topprankade vårdgivare i USA väljer Sectras IT-lösning för medicinska bilder

Två topprankade vårdgivare i USA väljer Sectras IT-lösning för medicinska bilder

Publicerat av: Redaktionen

Medicinteknik- och cybersäkerhetsföretaget Sectra har fått beställningar på sin helhetslösning för att hantera medicinska bilder av två amerikanska vårdgivare.

Två topprankade vårdgivare i USA väljer Sectras IT-lösning för medicinska bilder 3Den ena med verksamhet i södra Kalifornien och den andra i New Jersey. I båda fallen kommer IT-lösningen stötta en centraliserad IT-strategi och ge en sammanhållen, komplett patientöversikt oavsett vart inom organisationen en patient tidigare tagit bilder.

Båda kontrakten signerades under augusti och omfattar moduler för radiologi samt ett multimediaarkiv (VNA) för att lagra alla olika typer av medicinska bilder i ett gemensamt arkiv.

– Det gör mig väldigt stolt att två vårdgivare som är topprankade av US News & World Report väljer att utveckla sin IT-strategi för medicinsk bildhantering med hjälp av lösningar från Sectra, säger Anthony Grise, säljchef för Sectra i USA.

Sectras helhetslösning för medicinsk bildhantering ger vårdgivare en enhetlig strategi för alla behov kring hantering av medicinska bilder och förbättrar vården av patienter samtidigt som den bidrar till sänkta driftskostnader. Den skalbara lösningen är modulär och bygger på ett multimediaarkiv (VNA) som stöder all bildhantering. Det gör att vårdgivare kan expandera lösningen, specialitet för specialitet och sjukhus för sjukhus.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>