En unik CNC-fräsmaskin för höghastighetsbearbetning
Hem TEKNIK Unik CNC-fräsmaskin för höghastighetsbearbetning

Unik CNC-fräsmaskin för höghastighetsbearbetning

Publicerat av: Redaktionen

Ta fram prototyper, tillverka era egna detaljer och serier


CNC-fräsmaskinen DATRON neo designad och konstruerad för att ge fler företag och användare möjligheten att börja använda höghastighetsfräsning (high-speed milling) i sina egna lokaler.

En unik CNC-fräsmaskin för höghastighetsbearbetning

DATRON neo för CNC-fräsning med hög kvalitet

Med CNC-fräsmaskinen DATRON neo är det enkelt att komma i gång, maskinen installeras snabbt och enkelt.

CNC-fräsmaskinen DATRON neo har en mjukvara som är lätt att använda och ger användaren full kontroll över 3-axlig fräsning utan att det krävs flera år av erfarenhet som maskinist/operatör. Dessutom går fräsmaskinen att komplettera med en 4:e axel. DATRON neo har ett smartphoneliknande (touch screen) interface som gör att användaren faktiskt bara klickar på kommandona. Det är enkelt att föjla bearbetningen via en runscreen.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>