Unilabs går i bräschen för att digitalisera utskick inom vården
Hem NYHETER Unilabs går i bräschen för att digitalisera utskick inom vården

Unilabs går i bräschen för att digitalisera utskick inom vården

Publicerat av: Redaktionen

Kivra bryter mark i en ny bransch när Unilabs väljer att digitalisera sina utskick.

Unilabs går i bräschen för att digitalisera utskick inom vården 2Det innebär att tusentals svenskar nu får möjligheten att på ett snabbt och säkert sätt få svar på sin undersökning digitalt.

Över 2,6 miljoner svenskar använder Kivra för att få sin viktiga post digitalt. Över 10 000 företag och myndigheter skickar idag post såsom deklarationen, kreditupplysningar, årsbesked, lönespecifikationer och fakturor i Kivra.

Kivra har blivit en standard för säker digital kommunikation i ett flertal branscher. Nu går Kivra in i en ny bransch och först ut bland vårdbolagen blir Unilabs.

– Vi har sett en stor efterfrågan från våra patienter att få svaret på sin undersökning på ett snabbt och säkert sätt digitalt. Därför börjar vi nu med att digitalisera svarsbreven för mammografi och planerar att digitalisera fler utskick framöver. Kivra är en tjänst som i vårt fall passar bra då snabbhet och säkerhet är viktigt när det kommer till vårdinformation, säger Helen Häggström, Verksamhetschef Unilabs.

– Vårdbesked är ett tydligt exempel på post som man vill ha snabbt och säkert och som man vill komma åt var man än befinner sig. Vi är väldigt glada över att Unilabs nu går i bräschen för att digitalisera utskick inom vården, säger Lena Sundquist, VD Kivra Sverige.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>