Vet du hur viktigt ljuset är för dig?
Hem NYHETER Vet du hur viktigt ljuset är för dig?

Vet du hur viktigt ljuset är för dig?

Publicerat av: Redaktionen

Prevas kund, LYS Technologies, har lanserat världens första användarvänliga och bärbara produkt som mäter din personliga ljusexponering.

Vet du hur viktigt ljuset är för dig? 2Med en tillhörande app kan den även hjälpa dig att hålla koll på dygnsrytmen som är bra för dig.

LYS Technologies, ett nystartat Londonbaserat design- och teknologibolag, har lanserat den första produktgenerationen som med hjälp av ljussensorer och algoritmer, samt en tillhörande app, ger dig viktiga insikter i vilket ljusbehov din kropp behöver varje dag. På ett naturligt sätt kan man påverka sitt välbefinnande. LYS 1.0 är myntformad, bärbar och tillverkad i snygg skandinavisk design.

På bara 9 månader har Prevas hjälpt LYS Technologies att ta sin innovativa idé genom snabb prototypframtagning, användartester till produktion. Läs mer om projektet och utvecklingen i nästa utgåva av Prevas kundtidning, Tech Trends (ges ut andra kvartalet 2018).

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>