Veteranpoolen ny utförare av hemtjänst i Östersund
Hem NYHETER Veteranpoolen ny utförare av hemtjänst i Östersund

Veteranpoolen ny utförare av hemtjänst i Östersund

Publicerat av: Redaktionen

Veteranpoolen är nu en del av hemtjänsten i Östersunds kommun.

Veteranpoolen ny utförare av hemtjänst i Östersund 2Hemtjänstbrukare kan välja Veteranpoolen för utförare av servicetjänster, dvs hjälp med städning, tvätt, byte av sängkläder, inköp, fönsterputs med mera.

Varje brukare som väljer Veteranpoolen som utförare får besök av samma person varje gång. Dessutom är varje Veteranpoolen-representant dedikerad för endast en eller max två brukare, för att vara fokuserad och hinna ge bästa tänkbara service.

– Vi utgår från brukarnas bästa och vet att kontinuitet är viktigt, säger Daniel Didriksson, chef för Veteranpoolen i Östersund.

Samtliga Veteranpoolens utförare är pensionärer. De allra flesta som väljer att jobba hos Veteranpoolen gör det främst för den sociala samhörigheten och för att de helt enkelt tycker om att arbeta.

– Veteranernas gedigna erfarenhet och mognad borgar för att Östersunds hemtjänstbrukare ska känna sig trygga och väl omhändertagna, säger Daniel Didriksson.

Veteranpoolen verkar i hela Östersunds kommun och finns valbara på socialtjänstens lista över godkända utförare.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>