Hem NYHETER Vi förväntar oss stark efterfrågan från USA

Vi förväntar oss stark efterfrågan från USA

Publicerat av: Redaktionen

Zoomability har nu skrivit avtal med Livning Spinal i USA, en huvudsakligen Internetbaserad försäljare av mobilitetsprodukter för rullstolsburna personer, som funnit på marknaden i 9 år.

Vi förväntar oss stark efterfrågan från USA 3Det tillsammans med Zoom-USA, som drivs av McCabe Outdoor Mobility, har vi tagit ett steg mot den stora generella marknaden för mobilitetsprodukter för rullstolsburna i Nordamerika.

Sedan 2014 har USA varit Zoomabilitys största och viktigaste marknad genom det avtal som då ingicks med Independens Fund, en välgörenhetsorganisation som hjälper skadade krigsveteraner komma tillbaka in i samhället.

Det öppnade också dörren mot andra organisationer som hjälp krigsveteraner såsom Freedom Alliance och Semper Fi.

Totalt har vi via dessa kanaler sålt dryga 500 Zoom Uphill® i USA, men veteranmarknaden är relativt begränsad. Med våra nya samarbetspartners når vi nu den breda marknaden med nära 4 miljoner personer som är rullstolsburna. Marknaden för olika typer av rullstolar i USA var för övrigt 2,5 miljarder dollar 2018 enligt statista.com, vilket är dubbelt upp mot europamarknaden.

Totalt räknar man med att det finns drygt 11 miljoner över 15 år i USA som har svårt att ta sig fram på egen hand utan hjälpmedel.

Vi ser redan nu en klart starkare efterfrågan tack vare det arbete som McCabe gjort i år trots coronapandemin. De har nu sålt allt vi kunnat leverera till dem i år. Nu är 5 Zoomar till på väg över till USA och ytterligare 5 till ska skickas så snart produktionen kommit igång igen i början av augusti.

Vi förbereder oss nu på en ökad produktionstakt för att kunna möte den ökade efterfrågan vi ser.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>