Hem Nyheter Antikroppstest covid-19

Antikroppstest covid-19

Publicerat av: Redaktionen

Enligt FHM:s senaste rekommendationer kan du träffa äldre anhöriga på tex äldreboenden om du har antikroppar mot Covid-19.

Antikroppstest covid-19 4Givetvis ska man även följa övriga rekommendationer som ges.

Lifelab erbjuder ett antikroppstest för Covid-19 (IgM och IgG) som är ett professionellt och kvalitativt in vitro test (IVD), som ger svar på om man bär på antikroppar inom 15 minuter. Testet visar om man har antikroppar för Covid-19. Snabbtestet är CE-märkt och därför godkänt för att användas på den Europeiska marknaden.

Tester som mäter antikroppar går idag att göra hos många aktörer, men köerna är långa och det finns endast på vissa orter. I dagsläget finns det inget antikroppstest för privatpersoner att köpa som de kan utföra själva.

Lifelab vill därför att testerna ska nå fler människor över hela landet och inte bara koncentrerat till större städer. Testet är utvecklat för professionellt bruk och det måste utföras av utbildad vårdpersonal.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>