WorkLife rekryterar expertis inom företagshälsa
Hem NYHETER WorkLife rekryterar expertis inom företagshälsa

WorkLife rekryterar expertis inom företagshälsa

Publicerat av: Redaktionen

Linda Begner, som närmast kommer från Avonova där hon arbetade inom proaktiv hälsa, ska nu vara del i teamet som utvecklar Empowered Healths nya affärsområde WorkLife, som vänder sig till företag av alla storlekar som på riktigt vill ställa om till proaktiva hälso- och prestationsinsatser.

– I min karriär har jag upprepat stött på behovet av ett ändrat förhållningssätt inom hälsa, och en efterfrågan av tjänster där HR och ledningsgrupp tillsammans skapar ett tydligare fokus på teamens och medarbetarnas hälsa, säger Linda Begner och fortsätter:

– Där fyller Empowered Health en unik funktion genom att leverera datadrivna system som tar hänsyn till både det ekonomiska och mänskliga kapitalet i företaget.

WorkLife rekryterar expertis inom företagshälsaTraditionellt erbjuder många företag sina anställda en reaktiv tjänst som fokuserar på problembilden som uttrycks just då, som psykologstöd, stresshantering och enstaka interventioner, och följer sedan upp med medarbetarundersökningar. Detta mönster bryter Empowered Health genom WorkLife och erbjuder företag ett proaktivt och holistiskt tillvägagångssätt som är helt nytt på den svenska marknaden.

Theodor Jikander, VD på Empowered Health säger:

– Linda Begner för med sig operativ och strategisk erfarenhet från näringslivet vilket medför stort värde för teamet när vi nu lanserar WorkLife brett i Sverige.

– Kostnaden för sjuknärvaro, parat med hög personalomsättning och kompetensbrist påvisar hur näringslivet behöver etablera ett nytt strategiskt förhållningssätt, där HRs kritiska roll i att planera företagets hälso- och prestationsbefrämjande insatser behöver omdefinieras. Ett datadrivet proaktivt arbetssätt höjer både företagets effektivitet och konkurrenskraft. Här ser vi stora möjligheter att arbeta nära våra kunder för att sätta in precisionsinsatser i ett tidigt skede för alla medarbetare och chefer, och styra insatserna mot verksamhetens mål, avslutar Linda Begner.

Linda Begner, Customer Success Lead, Empowered Health

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>