Stort tyskt läkemedelsföretag fortsätter välja skärmar från MultiQ

MultiQ har fått en ny order av ett stort tyskt läkemedelsföretag. Ordern består av ett stort antal skärmar och värdet på ordern uppgår till ca 3,8 MSEK.

Kunden har en framträdande roll inom främst cancerforskning. All forskning sker i kliniskt rena laboratorier med höga krav på hygien, vilket omfattar både interiör och hjälpmedel. MultiQ erbjuder specialdesignade skärmar anpassade efter kundens laboratoriemiljö. Skärmarna är robusta och tål att hanteras efter de kliniska riktlinjer som finns i verksamheten.

Ordern är resultatet av ett mångårigt samarbete. Totalt har nu MultiQ levererat över 2 300 skärmar till detta företag som i nuläget är störst i världen inom biotech.

”MultiQ har två verksamhetsområden, digitala lösningar för kommunikation samt kundanpassade skärmar. Flera av våra kunder är stora internationella kedjor som efterfrågar skärmar som är tåliga, har lång livslängd och som går att anpassa efter specifika önskemål. Just dessa kvaliteter gör oss unika på marknaden och är en bidragande faktor till att våra kunder fortsätter att välja oss som samarbetspartner”, säger Lars Pålsson, tf VD på MultiQ.