​WW ViktVäktarna lanserar onlinetjänst för företag
Hem LIVSSTIL ​WW ViktVäktarna lanserar onlinetjänst för företag

​WW ViktVäktarna lanserar onlinetjänst för företag

Publicerat av: Redaktionen

Nu utökar WW ViktVäktarna sitt företagserbjudande Wellnes at Work med nya medlemskapet Online Coaching.

​WW ViktVäktarna lanserar onlinetjänst för företag 1

Bara 1 av 10 svenskar äter hälsosamt – det vill vi ändra på!

Online Coaching erbjuder företag att bland annat delta på digitala möten samt livechatta med en coach för att förbättra företagshälsan.

Antalet sjukdagar per anställd ökar, det visar statistik från Statistiska centralbyrån.

Under tredje kvartalet 2018 var antalet sjukdagar under sjuklöneperioden 1,30 dagar per anställd.

Nu vill WW ViktVäktarna hjälpa företag att sänka sjukfrånvaron genom att erbjuda medarbetarna kunskap, insikter och motivation som leder till mer hälsosamma vanor.

WW ViktVäktarna har sedan många år erbjudit tjänsten På Jobbet på många orter runtom i landet, som är ett komplement till företagshälsovården. Här besöker en coach arbetsplatsen och hjälper företaget mot hälsosammare mål.

Nu utökar WW ViktVäktarna sitt företagserbjudande med tjänsten Online Coaching, där medlemmarna rapporterar in sin vikt via Facebook Messenger. Därefter följer ett veckotema inom området vikt och hälsa där stort fokus ligger på att skapa hälsosamma vanor. Medarbetarna får ta del av olika utmaningar, veckans recept samt möjlighet att delta i ett chatforum unikt för kollegorna på företaget, samt en timmes gemensam livechatt med en coach från WW ViktVäktarna. Coachen inspirerar medarbetarna att nå och behålla den önskade vikten, tillsammans med stöd och tips från övriga medlemmar.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>