Hem NYHETER 4good Business Network lanserar nytt affärsnätverk för kvinnor över hela landet

4good Business Network lanserar nytt affärsnätverk för kvinnor över hela landet

Publicerat av: Redaktionen

4good Business Network, en del av Sveriges största kvinnliga nätverk tvingades förändra hela affärsmodellen med fysiska möten på grund av corona-pandemin.

4good Business Network lanserar nytt affärsnätverk för kvinnor över hela landet 2

Carina Sunding och Marie Thorslund, grundare av 4good Business Network

Nu bjuder de in alla Sveriges kvinnor till det nya affärsnätverket till en gemenskap av pepp, inspiration och nya affärsmöjligheter. En gemenskap som blir allt viktigare i tider av hemarbete och social distansering och medlemmarna var inte sena att logga in.

Det blir allt mer vanligt att kvinnor går med i affärsnätverk, för att skapa nya relationer, knyta kontakter samt få ny kunskap och inspiration. 4good Business Network är ett affärsnätverk som riktar sig till enbart kvinnor och som byggt hela sin affärsidé på nätverkande och fysiska möten. Men under corona-pandemin tvingades de blixtsnabbt ställa om hela affärsverksamheten och på bara några få veckor twistades hela upplägget om och man förflyttade alla medlemsträffar till digitala zoom-möten. Aktiviteter som seminarier, frukostmöten, luncher och AW-mingel blev snabbt digitala.

– Det mest fantastiska med omställningen är att det fungerar så oväntat bra att nätverka digitalt och att behovet av nätverket i dessa tider är större någonsin. Många saknar sina kollegor och att få möta sina kunder. Att då få ett sammanhang, få stöd, nya möjligheter och att ha ett starkt nätverk när omvärlden förändras är viktigt, säger Marie Thorslund, en av grundarna till 4good Business Network.

4goods affärsnätverk riktar sig till kvinnor som vill utvecklas i jobblivet och som vill fylla på med ny kunskap, energi och bygga ett större nätverk. Hittills har över 1200 kvinnor deltagit i programmet. Med den nya affärsmodellen erbjuds nu kvinnor över hela landet att vara med vilket tidigare inte var möjligt, då affärsnätverket enbart fanns i Stockholm och till en viss del i Göteborg.

– Vi har länge velat nå ut till fler och på grund av corona och tillsammans med våra medlemmar har hela vår affär förändrats i grunden. Vi har gjort det till en affärsmodell att utvecklas tillsammans med våra medlemmar. Vi prövar oss fram och lär oss på vägen av varandra. Och det gör att vi också kan ställa om snabbt, säger Carina Sunding, VD och medgrundare.

Inför starten i höst rekryteras nu medlemmar till nya affärsnätverket och till en kostnad av 495 kronor per månad kan svensktalande kvinnor i hela världen gå med. Nätverket är utformat att det även passar för arbetsgivare som vill investera i sina medarbetare och ge sitt team ny energi, nya perspektiv, inspiration och kunskap.

– Vi finns till för alla kvinnor i jobblivet som längtar efter att utvecklas och vill ha en meningsfull och hållbar karriär där man känner sitt tydliga syfte. Det ständiga lärandet – eller microlärandet – blir allt viktigare i en snabb och föränderlig värld. En värld där det hela tiden ställs nya krav på vår förmåga att anpassa oss, att lära och tänka nytt och hänga med i utvecklingen, säger Marie.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>