Älmhults kommun Sambimedlemmar på två dagar med e-tjänst
Hem PARTNERZONE Älmhults kommun Sambimedlemmar på två dagar med e-tjänst

Älmhults kommun Sambimedlemmar på två dagar med e-tjänst

Publicerat av: Redaktionen

[HÄLSO PARTNER] Det är inte bara Ikea som är stort i Älmhults kommun. Nu är de även första kommun att bli anslutna till Sambi via Svensk e-identitets e-tjänst.

Älmhults kommun Sambimedlemmar på två dagar med e-tjänst 2Senast maj 2019 måste alla vård- och omsorgsgivare som hämtar information från eHälsomyndigheten vara anslutna till Sambi. Med Svensk e-identitets e-tjänst kan användarorganisationer enkelt genomföra hela anslutningsprocessen – både administrativt och tekniskt – på bara några timmar.

– Med hjälp av e-tjänsten tog det bara två dagar tills vi blev godkända. Vi värdesatte att få hjälp med tillitsgranskning via en lättförståelig tjänst, säger Åsa Svensson, medicinskt ansvarig sjuksköterska i Älmhults kommun.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>