Analys, robotar och AI bygger framtidens privata och offentliga tjänster
Hem NYHETER Analys, robotar och AI bygger framtidens privata och offentliga tjänster

Analys, robotar och AI bygger framtidens privata och offentliga tjänster

Publicerat av: Redaktionen

Som alla branscher kommer tjänstemarknaden att kunna dra stor nytta av ny teknik som dataanalys, robotar och artificiell intelligens.

Analys, robotar och AI bygger framtidens privata och offentliga tjänster 2Tidskrävande och manuella processer kan allt oftare bytas ut mot automatiserade kundkontakter inom både den privat och offentlig verksamhet. Framtidens tjänster är ett av de teman som valts ut till det exklusiva VIP-seminariet ThinkX den 12-13 mars i Stockholm – anordnat av Singularity University och SAP. Där kan företagsledare från hela Norden lyssna till talare från bland annat KTH, Deloitte och Stockholms Läns Landsting (SLL).

Sebastiaan Meijer är en visionär professor inom Health Care Logistics på KTH i Stockholm och ansvarig för avdelningen för Biomedical Engineering and Health Systems. Han föreläser om hälsovårdslogistik och artificiell intelligens (AI).

Søren Ilsøe är i dag Director Insight Strategy på Deloitte och tidigare Senior Vice President för teknik, data och säkerhet på Skatteminesteriet (Skatteverket) i Danmark. Han talar om framtidens automatisering inom tjänstebranschen med exempel både från privat och offentlig verksamhet.

Daniel Forslund är Innovationslandstingsråd inom Stockholms Läns Landstind (SLL) och föreläser om digital transformation inom hälsovården.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>