Antikroppstest Covid-19 på arbetsplatsen
Hem NYHETER Antikroppstest Covid-19 på arbetsplatsen

Antikroppstest Covid-19 på arbetsplatsen

Publicerat av: Redaktionen

För ett företag kan det vara viktigt att veta hur många av deras anställda som har antikroppar mot Covid-19.

Av det kan man utläsa hur sårbart företaget är om det tex är få som bär på antikroppar, som då riskerar att få smittan i framtiden. Om det är många som däremot har antikroppar och haft smittan, löper det företaget en betydligt mindre risk att drabbas av smittan i personalgruppen under hösten. Detta bör också helst göras flera gånger då då nya kan ha tillkommit.

Lifelab erbjuder ett antikroppstest för Covid-19 (IgM och IgG) som är ett professionellt och kvalitativt in vitro test (IVD), som ger svar på om man bär på antikroppar inom 15 minuter. Testet visar om man har antikroppar för Covid-19. Snabbtestet är CE-märkt och därför godkänt för att användas på den Europeiska marknaden.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>