Apotea – Årets e-handlare på Pricerunner
Hem NYHETERIT-LÖSNING Apotea – Årets e-handlare på Pricerunner

Apotea – Årets e-handlare på Pricerunner

Publicerat av: Redaktionen

Apotea har utsetts till Årets e-handlare 2017 i kategorin Hälsa när användarna på prisjämförelsesajten PriceRunner sagt sitt.

Apotea – Årets e-handlare på Pricerunner 2Det är 14:e året i rad som PriceRunner med hjälp av konsumentrecensioner utsett årets bästa e-handlare inom ett antal kategorier. Apotea är årets vinnare inom kategorin Hälsa med betyget 4,79 av 5 möjliga.

”Utmärkelsen Årets e-handlare har delats ut sedan 2004 – och är unik på så sätt att den alltid baserats på verkliga omdömen från bekräftat köpande konsumenter och inte på någon allmän omröstning.” – William Heap, Operations Account Manager.

PriceRunners utmärkelse baseras på ett snitt av 204 kundrecensioner som samlats in under perioden 15 maj –15 november 2017.

”En utmärkelse baserad på kundernas erfarenheter och åsikter är givetvis oerhört betydelsefull för oss. Den är ett bevis på att vi gör ett bra arbete, men även en påminnelse om att vi hela tiden måste förbättra oss ytterligare. För vi vill ju fortsätta att vara bäst”, säger Pär Svärdson, VD för Apotea.

Apotea har tidigare år utsetts till Årets e-handlare av PriceRunner samt till Årets Nätbutik av Prisjakt. Nyligen nominerades Apotea, som första renodlade e-handelsbolag, även till Signumpriset. Priset delas ut 25 januari till ett nordiskt företag som har varit extra bra på att vårda sitt varumärke. 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>