Hem NYHETER Apotea har Sveriges bästa marknadschef

Apotea har Sveriges bästa marknadschef

Publicerat av: Redaktionen

Sofia Modig, marknadschef på apotea.se, har av branschtidningen Resumé utsetts till Sveriges bästa marknadschef 2019.

Apotea har Sveriges bästa marknadschef 2

Sofia Modig, marknadschef på apotea.se

Vinnarna utses av Resumé och valet utgår från Xtremes kontinuerligt pågående varumärkesundersökningar i 15 olika kategorier. Apotea.se är det varumärke, alla kategorier, som har lyckats stärka sin position mest.

”De senaste fem åren har digitalisering legat högt på agendan hos svenska marknadschefer. I allt för många fall har det varit mycket snack och lite verkstad. Sveriges bästa marknadschef snackar inte och har i två decennier gjort grovjobbet inom digitaliseringen och samtidigt lyckats hålla lönsamheten uppe. Vinnaren har inte bara förändrat sin bransch i grunden utan även förändrat konsumenternas beteende. Den som leder detta framgångsrika grovjobb 2019 är Sofia Modig,” lyder prismotiveringen.

Sofia Modig är marknadschef på apotea.se sedan starten 2011. Dessförinnan hade hon samma position på nätbokhandeln Adlibris år 2000 – 2011.

”Det är fantastiskt kul och hedrande att utses till Sveriges bästa marknadschef efter nästan två decennier i yrket. Att se Apoteas varumärke växa sig starkt som ett resultat av vårt kundfokus är både roligt och motiverande”, säger Sofia Modig.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>