Apotea samlar alla sina leveranser i Unifauns app Mina Paket
Hem NYHETER Apotea samlar alla sina leveranser i Unifauns app Mina Paket

Apotea samlar alla sina leveranser i Unifauns app Mina Paket

Publicerat av: Redaktionen

Sveriges största nätapotek Apotea har idag släppt en pressrelease där de berättar om sitt val att samla alla sina leveranser i Unifauns app Mina Paket.

Apotea samlar alla sina leveranser i Unifauns app Mina Paket 2Genom att ladda ner appen kan Apoteas kunder få löpande information och aviseringar om var och när deras paket finns att hämta – oavsett transportör!

”Vi strävar hela tiden efter att göra det smidigare för kunderna att handla hos oss. Med Mina Paket får de all information om leveransen samlad på ett ställe. Vi hoppas att det ska förbättra köpupplevelsen ytterligare”, säger Pär Svärdson, vd för Apotea.

Mina Paket är en komplett lösning som gör det lättare för transportörer, e-handlare och mottagare att enkelt följa sina leveranser. Istället för att behöva söka efter paket på transportörernas olika spårningssidor, finns nu allt samlat i en app, från köp till leverans.

Läs Apoteas pressrelease här!

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>